Romania – Olanda: Pariul nostru pe „scor corect” ne poate face castigatori inca de la pauza!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Marti, incepand cu ora 21:00, se va disputa partida Romania – Olanda, ce va avea loc pe Arena Nationala din Bucuresti.


Datele generale ale inclestarii Romania – Olanda

Bookmakerii sunt de parere ca Romania va pleca cu sansa secunda in vederea obtinerii victoriei impotriva „Portocalei Mecanice”. Totusi, acestia anticipeaza o inclestare cel putin echilibrata, cel mai probabil scor corect in opinia acestora este cel de 1-1, listat la o cota de 6.00. In imediata apropiere vin variantele de 0-1 – cota 7.50, 0-0 – cota 8.50 si 1=- – cota 10.00.


Bonus exclusiv Betfair: Primesti pana la 450 RON!

Agentia Betfair se remarca prin o varianta de pariere extrem de atractiva si unica pe piata online din Romania. Printre variantele pe care acestia ni le ofera, de aceasta data ne-a atras atentia optiuena de „scor corect la pauza”. Mizam pe o prima repriza de „tatonare”, in care cele doua formatii nu vor risca foarte mult. De aceea, consideram scorul de 0-0 la pauza, cotat cu 2.62 drept un pronostic cel putin demn de luat in considerare. Noi am ales sa mizam 50 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de 450 de lei oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


Citeste si:

Bonus exclusiv Betfair: Primesti pana la 450 RON!

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu