Să fie al 4-lea „X” consecutiv între Dunărea și Gaz Metan?! »» Aici ai avancronica și ponturile noastre în cotele 1.50 și 2.38!

Autor: Ianis-Eusebiu P.Leave a Comment
3 1

Dunărea va primi la Călărași în penultima etapă a play-out-ului Ligii 1 vizita formației Gaz Metan Mediaș.

Cu toate că cele două tabere au obiective total opuse pe acest final de sezon, duelul de la Călărași dintre nou-promovată și lider se anunță a fi extrem de disputat, miza punctelor puse în joc fiind mare atât pentru echipa lui Dan Alexa cât și pentru cea a lui Edward Iordănescu.
Aflați pe loc de baraj înaintea acestei runde, elevii „Chirurgului” își pot păstra locul în clasament cu o victorie și pot merge chiar în vacanță la Sibiu în ultima etapă pentru duelul cu Hermannstadt, condiția fiind ca și trupa lui Vasile Miriuță să piardă în această etapă în duelul cu FC Voluntari.

Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

Trei confruntari directe, trei de 0-0!
Misiunea echipei lui Dan Alexa nu va fi însă deloc ușoară, Gaz Metan venind cu intenția clară de a câștiga toate punctele puse în joc, dorința ardelenilor fiind de a termina primii în acest play-out în care au ocupat fotoliul de lider etape bune. Cu o victorie la Călărași, Mediașul poate lua o opțiune decisivă la primul loc având în vedere că în această rundă Dinamo nu are deloc un meci facil, urmând a evolua în deplasare la Botoșani, teren unde mai mereu a avut probleme.
Înaintea duelului de la Călărași, Dunărea se află pe locul 6 cu 25 de puncte în timp ce Mediaș este pe primul loc cu 42 de puncte.
De menționat ar fi că toate cele trei confruntări directe din acest sezon dintre cele două formații s-au terminat fără gol marcat, scor 0-0!

Concluzii:
Cu toate că bookmakerii dau prima șansă la victorie în acest meci echipei lui Dan Alexa, noi anticipăm un meci mai mult decât echilibrat. Avem exemplul meciului dintre Hermannstadt și FC Botoșani, un meci disputat runda trecută în care sibienii erau mari favoriți în fața moldovenilor, dar au fost depășiți cu 2-0. La fel ca și FC Botoșani în duelul cu sibienii, și Gaz Metan este față de Călărași o echipă mai valoroasă și mai omogenă, motiv pentru care un rezultat pozitiv al ardelenilor în acest meci este cât se poate de normal.

Pont:
X2- cota 1.50
Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

De încercat:
PSF 2- cota 2.38
Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 1


Lasa un comentariu