Maria Sakkari – Sorana Cirstea: Evolutia jucatoarei din Targoviste ne poate dubla investitia!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Marti, incepand cu ora 16:30 – ora Romaniei, se va disputa partida Maria Sakkari – Sorana Cirstea, din cadrul primului tur al turneului de la Doha.


Ma, 16:30: Maria Sakkari – Sorana Cirstea, Cote Unibet: 1.90  1.90

Chiar daca in urma cu aproximativ 1-2 ani calendaristici jucatoarea din Grecia era vazuta drept o mare speranta a tenisului feminin, jocul prestat de aceasta s-a remarcat in primul rand prin incostanta. Sakkari a avut extrem de putin emomente in ultimele luni cand a demonstrat faptul ca s-ar putea mentine macar in top 50 pentru o perioada lunga de timp. In acelasi timp, subliniem faptul ca backhand-ul acesteia reprezinta o adevarata slabiciune, Sorana fiind genul de jucatoare ce ar putea profita de acest aspect in orice moment.

De cealalta parte, jocul Soranei Cirstea poate fi descris drept opusul celui practicat de jucatoarea din Grecia. De asemenea, mentionam faptul ca „Sori” are drept obiectiv principal pentru acest sezon competitional intrarea in primele 20 de jucatoare ale lumii, iar un turneu de anvergura celui de la Doha trebuie tratat cu seriozitate maxima de catre sportiva noastra.


Ambele marcheaza, cota 1.80  – Unibet

La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Concluzii si pronosticuri Maria Sakkari – Sorana Cirstea

Tinand cont de toate cele mentionate anterior, suntem de parere ca jucatoarea din Targoviste va pleca drept principala favorita. De aceea, alegem sa oferim un pronostic favorabil ei si nu oricum, ci chiar „victoria solista” a acesteia!

Alte cote Maria Sakkari – Sorana Cirstea


Citeste si:

 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu