Siegemund – Tig: Patricia s-a impus in ultimul duel direct!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
0 0

Siegemund – Tig este un duel din cadrul turului secund al turneului WTA de la Hiroshima, Japonia. Confruntarea se va disputa miercuri, nu inainte de ora 05:30.


Cele doua jucatoare se afla la al 4-lea duel direct. Primele doua au fost castigate de Siegemund, ambele in 2016 si ambele in set decisiv. Patricia a fost cea care s-a impus in cea mai recenta intalnire, 6-3, 6-1 pe zgura de la Bucuresti.

De la revenirea in circuit, Patricia a aratat o forma excelenta, avand un bilant de 17 victorii si doar 4 infrangeri, dar si un titlu cucerit pe zgura de la Karlsruhe. Aceste rezultate s-au datorat aproape exclusiv participarilor in turnee jucate pe zgura. La BRD Bucharest Open, aceasta a ajuns pana in ultimul act, unde a cedat in fata Elenei Rybakina. Intre acest rezultat si titlul de la Karlsruhe, Tig a mai jucat in sferturile de finala de la Jurmala, unde a cedat in fata Anastasiei Potapova.

Laura Siegemund nu traverseaza un sezon foarte consistent, chiar daca are un bilant de 28 de victorii si 24 de infrangeri. Cu exceptia semifinalei de la BRD Bucharest Open, aceasta nu se poate lauda cu un rezultat notabil in 2019.

La Hiroshima, Patricia a avut nevoie de doua tururi de calificari pentru a accede pe tabloul principal. In prima runda, aceasta a trecut fara probleme de Ayano Shimizu (251 WTA), cu scorul de 6-4, 6-2. Siegemund a avut si ea o misiune facila in primul tur, acolo unde a trecut de Valeria Savinykh (170 WTA), cu 6-4, 6-1.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Miercuri, 05:30: Siegemund – Tig
Cote Betano: 2.08 – 1.70

Este greu de spus care este jucatoare avantajata de hard-ul de la Hiroshima. La prima vedere este Patricia, insa Laura este si ea capabila sa practice un tenis de calitate pe aceasta suprafata. Mizam pe un prim set echilibrat, in care se vor juca minim 9 game-uri. De asemenea, mizam pe faptul minim 6 game-uri castigate de reprezentanta noastra in primul set al acestei confruntari.

Peste 8,5 game-uri in primul set – Cota 1.44 la Betano
Patricia Tig castiga peste 5,5 game-uri in primul set – Cota 1.62 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu