Slovenia – Macedonia de Nord» Rezultate multumitoare pentru cele doua selectionate la debutul in aceste preliminarii | Propunem un pont LOGIC la COTA 1.71!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 0

Duminica, de la ora 21:45, Slovenia va primi vizita reprezentativei Macedoniei de Nord, intr-un meci contand pentru etapa a 2-a a preliminariilor Campionatului European. Partida va avea loc pe stadionul „Stozice”, din Ljubljana.


Slovenia, evolutie solida in prima runda, Macedonia n-a avut adversar

Desi a obtinut doar un punct in urma etapei inaugurale a preliminariilor, in deplasarea din Israel (1-1), nu putem spune ca Slovenia a dezamagit. In fapt, cotata cu sansa a doua pe terenul unei nationale atipice, slovenii au controlat destul de sever ostilitatile si poate ca ar fi meritat sa plece chiar cu toate cele trei puncte. De partea cealalta, Macedonia a continuat sirul bun de rezultate dupa confruntarile din Liga Natiunilor. Promovand en-fanfare in Liga C, Macedonia a dominat categoric o grupa cu Armenia, Gibraltar si Liechtenstein, adversare irelevante, insa, pentru a le putea compara, de exemplu, cu Slovenia. Pana la urma, nici Letonia, care intra in aceeasi oala cu advesarele Macedoniei din Liga Natiunilor, nu este deloc un nume de speriat. Tocmai din acest motiv, macedonenii nu au intampinat nicio emotie in a cuceri toate cele trei puncte contra letonilor la Skopje. Acum, insa, datele problemei se schimba. La Ljubljana, in fata unei selectionate ambitioase, care e constienta ca are sanse reale de a obtine locul 2, ramane de vazut daca macedonenii vor face o noua figura frumoasa, lucru greu de crezut.

Duminica, 21:45: Slovenia – Macedonia de Nord
Cote Netbet: 1.66  3.70  5.10Pariaza la NetBet: Te asteapta un pariu gratuit in valoare de 500 lei!

Concluzii & pont

Avand in vedere imprejurarile acestui joc, ne asteptam la o evolutie solida a gazdelor. Cunoscand raportul valoric dintre cele doua reprezentative, dar apreciind si evolutia buna a Sloveniei din urma cu trei zile, contra Israelului, credem ca gazdele, favorite la victorie, vor gasi resursele necesare pentru a obtine un rezultat pozitiv duminica seara, la Skopje.

Poti vedea rezultatele pe pagina noastra LIVESCORE

Alte pariuri pentru aceasta partida:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu