Sorana Cirstea – Kirsten Flipkens: „Sori”, din nou FAVORITA in fata belgiencei!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Miercuri, nu mai devreme de ora 11:30, se va disputa partida Sorana Cirstea – Kirsten Flipkens, din cadrul primului tur al turneului de la Nurnberg, Germania.


Pariaza la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentului pe LiveScore Pariuri1x2.


Intalniri directe

Romanca a castigat singura disputa directa, scor 6-3, 7-5, la competitia ITF de la Atena, din 2008.

Informatii generale

Sorana Cirstea a obtinut o semifinala in 2017, respectiv sfert de finala in 2018, pe terenurile de la Nurnberg. Romanca a castigat cate un meci la fiecare turneu disputat pe zgura in 2019, bifand victorii cu Mona Barthel, Irina Bara si Madison Keys. „Sori” a evoluat bine si in infrangerile de dupa, toate confruntarile cedate fiind in 3 seturi stranse. Romanca se mentine in top 100 WTA, insa este departe de forma si clasamentul ce au dus-o in primele 25 de jucatoare ale lumii.

Kirsten Flipkens a inceput anul 2019 cu 7 succese, insa belgianca a pierdut toate cele 3 meciuri disputate pe zgura. Flipkens a suferit si o accientare in partida cu Ana Bogdan de la Istanbul, iar apoi veterana de 33 ani a fost nevoita sa participe si la competitia neoficiala Bundesliga, insa nu a obtinut vreun succes. Meciul cu Sorana Cirstea vine perfect pentru romanca, ce poate profita de lipsa de forma sportiva a belgiencei.

Cirstea nu mai da semne ca poate domina autoritar meciurile, insa romanca poate castiga acest duel, fie el si in 3 seturi. Daca nici acum, atunci cand?Alte cote

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu