Speciale NBA: Partidele din Milwaukee si Minnesota ne ofera cote de top!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
0 0

Dimineata zilei de miercuri este extrem de ofertanta in evenimente din NBA, iar atentia noastra se va concentra pe duelurile Milwaukee Bucks – Atlanta Hawks si Minnesota Timberwolves – Houston Rockets. 


Miercuri, 03:00: Milwaukee Bucks – Atlanta Hawks

In prima confruntare directa din acest sezon, disputata in arena celor de la Hawks, Bucks au reusit sa se impuna cu scorul de 117 la 106. Giannis Antetokounmpo, starul formatiei din Milwaukee, a avut o prestatie de zile mari in acea confruntare, reusind 33 de puncte si 11 recuperari. Defensiva celor de la Hawks este una dintre cele mai modeste din acest sezon de NBA si ne asteptam ca un jucator puternic si atletic, asa cum este Antetokounmpo, sa profite de orice spatiu oferit pe faza de atac.

Giannis Antetokounmpo (Bucks) marcheaza peste 27,5 puncte – Cota 2.00 la Betfair


Citeste si:

Miercuri, 03:00: Minnesota Timberwolves – Houston Rockets

In echipa celor de celor de la Rockets se afla doi dintre cei mai buni pasatori din NBA, James Harden si Chris Paul. Atentia noastra se va concentra pe evolutia lui Paul, care a avut o prestatie excelenta in primul duel direct din acest sezon cu trupa din Minnesota, reusind 19 puncte si 9 pase decisive. Ne asteptam ca Paul sa inregistreze cifre notabile si in aceasta deplasare, in special la capitolul paselor decisive.

Chris Paul (Rockets) ofera peste 7,5 pase decisive – Cota 1.72 la Betfair


Betfair isi intampina noii clienti cu un BONUS de 450 RON! Aici iti poti deschide un cont!

Bilant Catalin, luna februarie: 51WIN – 52LOST – 1VOID

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu