Sporting Lisabona – Santa Clara: Obiectievele DIAMETRAL OPUSE ale celor doua formatii ne fac sa mizam astfel! Investim intr-un pariu combinat in cota 2.06!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Vineri, incepand cu ora 22:30, se va disputa partida Sporting Lisabona – Santa Clara, din cadrul rundei cu numarul 26 din Primeira Liga.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Informatii generale Sporting Lisabona – Santa Clara

Sporting trece printr-un sezon mai mult decat dezamagitor. Aflata pe pozitia cu numarul 4 in clasament, „leii” nu au voie sa mai piarda nici un punct valoros in contextul in care isi doresc sa mai poata spera la obtinerea titlului. De aceea, un duel precum cel cu Santa Clara trebuie privit cu maxima responsabilitate in ideea in care diferenta de valoare dintre cele doua formatii este certa, iar „verzii” trebuie sa faca tot ceea ce le sta in putinta pentru a-si adjudeca toate punctele puse in joc. Intocmai de la aceasta premisa alegem si noi sa plecam in intocmirea pronosticurilor.


Concluzii & pont Sporting Lisabona – Santa Clara

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Betfair pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „1” – cota 1.20   si Gazdele peste 6,5 cornere” – cota 1.50. Contopite intr-un pariu combinat, acestea totalizeaza o cota de 2.06. Mult succes tuturor!

Noi am ales sa mizam 100 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu