Suedia – Romania» Deplasare complicata pentru “tricolori” pe terenul unei sfert-finaliste de Mondial | Pontul nostru pe cornere vine in COTA 1.50!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
2 0

Sambata, de la ora 19:00, Suedia va primi vizita reprezentativei Romaniei, intr-un meci contand pentru prima etapa a preliminariilor Campionatului European din 2020. Partida va avea loc pe stadionul “Friends Arena”, din Stockholm.


In general, suntem dominati la capitolul “cornere”

Analizand ultimele confruntari ale reprezentativei Romaniei, fie ele in context oficial sau amical, observam ca nu stam grozav la acest capitol, cel al loviturilor de colt, permitand adversarilor sa obtina, in general, un numar ridicat. Acest aspect se accentueaza atunci cand vorbim de partide disputate in deplasare, mai ales impotriva selectionatelor de nivel similar sau mai puternice. Serbia (10 cornere), Danemarca (8) sau Muntenegru (6) sunt doar cateva dintre exemplele recente, iar acest lucru ar putea fi exploatat si pentru meciul de sambata seara al “tricolorilor”, de pe “Friends Arena”. Realist vorbind, Suedia este superioara Romaniei nu doar prin prisma avantajului terenului propriu. Avand un lot mult mai omogen, mai experimentat si mai solid, care, pana la urma, a ajuns in sferturile Cupei Mondiale in urma cu cateva luni de zile, suedezii vor juca la victorie si vor munci sa o faca. In perspectiva unui asemenea scenariu, credem ca am putea asista cu usurinta la minimum 5 lovituri de colt obtinute de catre scandinavi in duelul de sambata.

Sambata, 19:00: Suedia – Romania
Cote Unibet: 1.78  3.60  5.40 La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Poti vedea rezultatele pe pagina noastra LIVESCORE

Alte pariuri pentru aceasta partida:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu