Suedia – Romania: Ofensiva „tricolorilor” este in „PIONEZE”! Sugestia pe marcatori a echipei Pariuri1x2 are cota 2.75!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
3 1

Sambata, incepand cu ora 19:00, se va disputa partida Suedia – Romania, din cadrul primei etapa a preliminariilor Campionatului European din 2020.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Ofensive in pioneze

Cele doua selectionate deschid „balul” in preliminariile Europeanului din 2020. Suedia si Romania sunt „cunostinte vechi”, istoricul infruntarilor directe fiind unul extrem de stufos. De aceasta data insa, lucrurile pot sta contrar asteptarilor. Atat formatia noridca, cat si selectionata lui Contra, sunt doua echipe extrem de defensive. Nici una dintre acestea nu se avanta in atac. In mod logic, „tricolorii” vor merge pe „Friends Arena” cu gandul conservarii unui rezultat de egalitate. Aceast context, coroborat cu multiplele absente din linia ofensiva a Romaniei ne trimit cu gandul la un duel in care favoritii nostri nu vor conta in faza ofensiva. In perspectiva intocmirii celui mai bun pronostic pe marcatori vom tine cont intocmai de acest fapt si vom miza pe o reusita a principalului golgheter suedez, Marcus Berg. Un singur gol inscris de acesta este cotat cu 2.75 de Unibet.

Pariaza pontul nostru AICI!


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


Alte cote Suedia – Romania


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 1


Lasa un comentariu