Suedia – Romania: Pariul combinat este AICI! Pariuri1x2 a ales sa investeasca intr-o cota de 1.96!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
2 1

Incepand cu ora 19:00 se va disputa partida Suedia – Romania, din cadrul primei partide a preliminariilor Euro 2020. Duelul va avea loc pe „Friends Arena” din Stockholm.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Informatii generale Suedia – Romania

Majoritatea specialistilor considera ca „tricolorii” nu au nici o sansa reala in Suedia. Totusi, tinand cont de jocul ultra-defensiv pe care cel mai probabil il vom pastra, dar si de problemele din ofensiva nordicilor, suntem de parere ca formatia noastra ar putea obtine cel putin un rezultat de egalitate. Pentru maximizarea sanselor de obtinere a profitului alegem, totusi, sa investim intr-un meci inchis, plecand de la premisa ca nici una dintre cele doua trupe nu este adepta constructiei si a fazelor de poarta.


Concluzii & pont Suedia – Romania

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Betfair pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „Sub 1,5 goluri in prima repriza” – cota 1.25 si Oaspetii sub 4,5 cornere” – cota 1.50. Contopite intr-un pariu combinat, acestea totalizeaza o cota de 1.96. Mult succes tuturor!

Noi am ales sa mizam 100 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Lasa un comentariu