TOP 3 meciuri de “over” ale zilei de miercuri! Anglia, Serbia si Egipt, destinatiile care ne aduc castigul!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
2 0

Desi asteptam week-end-ul cu nerabdare in prezenta unei oferte fotbalistice precare in aceasta saptamana, exista multiple posibilitati de a ne rotunji castigurile. Analizand cu multa atentie partidele din ligile inferioare, din campionatele mai putin cunoscute sau pur si simplu meciurile de cupa, suntem ferm convinsi ca putem obtine profitul asteptat.

In perspectiva acestui fapt, redactia noastra a “filtrat” sever oferta de fotbal a zilei de miercuri, selectand trei jocuri cu potential ridicat de spectacol. Prima disputa va incepe de la ora 16:00, in liga secunda U23 a Angliei, acolo unde, in general, avem parte de goluri pe banda rulanta, iar partida dintre Cardiff si Coventry nu va face exceptie.

Celelalte doua partide vor fi cu incepere de la ora 19:30. In campionatul Egiptului, Wadi Degla va da piept cu Misr Elmaqasah, intr-o apriga batalie in zona retrogradarii. Ultima disputa vine din optimile de finala ale Cupei Serbiei, acolo unde vom avea parte de un meci complet dezechilibrat intre Partizan si Rad Belgrad.


Miercuri, 16:00: Cardiff U23 – Coventry U23
Miercuri, 19:30: Wadi Degla – Misr Elmaqasah
Miercuri, 19:30: Partizan – Rad Belgrad

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu