Top 3 pariuri soliste ale zilei de miercuri!

Autor: Lucian AtanasiuLeave a Comment
4 0

Intr-o zi in care pariatul mai „safe” pare a fi o adevarata incercare si pentru cei mai buni pariori, redactia noastra a venit cu 3 pariuri soliste cu sanse mari de castig.

Mi 21:45 Ballymena – Ards Cote Winmasters: 1.57 4.00 4.75

Primul meci ce ne-a atras atentia a este cel dintre Ballymena si Ards ce se joaca in cupa Irlandei de Nord. In urma cu o luna, gazdele de  miercuri s-au impus pe teren propriu in campionat cu scorul de 6-3. Ambele sunt echipe destul de mediocre dar diferenta pare sa o faca atacul. In timp ce in campionat Ballymena a incasat 33 de goluri iar Ards 30, in 14 etape, diferenta in ofensiva este destul de mare. In timp ce gazdele au marcat de 24 de ori, oaspetii de miercuri au reusit sa pucteze de doar 13 ori.


Winmatsers: Revendică bonusul la înscriere de 100% până la 300RON PLUS 10% bonus pentru Cazino!


Mi, 17:00 Enppi – Al Ittihad Cote Winmasters: 1.95 2.75 4.50

Al doilea meci asupra caruia ne-am oprit este cel din Egipt Premier League dintre Enppi si Al Ittihad. Din nou vom asista asupra unei confruntari dintre doua echipe de mijlocul clasamentului ce nu stralucesc dar au evolutii constante. Ocupand momentan locurile 8 respectiv 13, destul de aproape de zona lor de „confort”, cele doua echipe au din nou, ca si anul trecut, un parcurs modic ce le va duce probabil din nou la ramanearea in primul esantion fotbalistic egiptean si atat.  Gazdele au un joc destul de bun pe teren propriu pierzand o singura data pana acum in acest sezon, iar oaspetii au o victorie, un egal si doua infrangeri in deplasare.


Winmatsers: Revendică bonusul la înscriere de 100% până la 300RON PLUS 10% bonus pentru Cazino!


Mi, 21:45 Cardiff Metropolitan – Newport Cote Winmasters: 1.56 3.75 5.00

Ultimul meci, si cel pare si cel mai „safe”, este cel din cupa tarii galilor. In aceasta partida vor fi puse fata in fata prima clasata din Wales Premier League, si ocupanta pozitiei cu numarul 9 dintr-un total de 12 formatii. In ultimele 5 partide, gazdele au castigat 4 dintre aceastea fara sa primeasca gol si a pierdut una cu scorul de 2-1 in fata campioanei en-titre TNS. De partea cealalta, Newport a a castigat 2 partide cu scorul de 2-0 (insa una din partide a fost cea din cupa in fata modestei Carmathen Town) si le-a pierdut pe celelalte 3 incasand de fiecare data 2 goluri.

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 4 0


Lasa un comentariu