„Tricolorii”, out-sideri la pariuri în duelul cu Islanda » Aici ai cotele barajului Islanda- România!

Autor: Ianis-Eusebiu P.Leave a Comment
0 0

Reprezentativa României pornește cu șansa a doua în barajul din Liga Națiunilor cu selecționata similară a Islandei.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Nordicii sunt favoriți la victorie în 90 de minute de joc, având la pariuri o cotă de 2.30 pentru a trece de România, o reprezentativă rămasă fără selecționer după ce acest post a rămas vacant ca urmare a deciziei lui Cosmin Contra de a pune punct colaborării cu FRF în urma campaniei de calificare dezastruaose pe care a avut-o, campanile în urma căreia România a ratat calificarea direct la turneul final al EURO 2020.

Islanda- România
2.45 3.10 2.90

Pe lângă faptul că nu a contat deloc în campania de calificare sub comanda lui „Guriță”, reușind să fie superioară doar celor din Insulele Feroe și Malta, naționala României pleacă clar cu șansa a doua la calificare în fața nordicilor. În plus, „tricolorii” au și handicapul că acest duel se joacă într-o singură manșă, pe terenul Islandei.
În cazul fericit în care vor trece de nordici, „tricolorii” vor juca în finala pentru locul care să le asigure prezența în extremis la EURO 2020 cu învingătoarea barajului dintre Ungaria și Bulgaria.

Cote Islanda – România 


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


Play-off-ul Ligii Națiunilor  va avea loc în intervalul 26 martie – 31 martie 2020. În urma acestuia, 4 selecționate vor primi biletele către turenul final de anul viitor care va fi găzduit și de țara noastră. Pe lângă România, Islanda, Ungaria și Bulgaria, la cele patru locuri care duc la EURO 2020 mai speră Israel, Scoția, Bosnia și Herțegovina, Irlanda de Nord, Slovacia, Irlanda, Norvegia, Serbia, Goergia, Macedonia de Nord, Kosovo și Belarus.
În urma campaniei de calificare recent încheiată la turneul final al EURO 2020 s-au calificat direct Anglia, Cehia, Uraina, Portugalia, Germania, Olanda, Elveția, Danemarca, Croația, Țara Galilor, Austria, Spania, Suedia, Franța, Turcia, Scoția, Belgia, Rusia, Italia și Finlanda.


Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.
Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu