Tudor a pregatit 7 variante de pariere pe fotbal si tenis. Sugestiile de miercuri ale colegului nostru sunt AICI!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 0

In fiecare zi fac tot ceea ce-mi sta in putinta pentru a va pregati cele mai bune sugestii din perspectiva mea. Va recomand cu caldura sa treceti fiecare sugestie si prin filtrele voastre proprii, deoarece nimeni din lumea asta nu detine adevarul absolut. De asemenea, tineti cont de faptul ca puteti investi gratuit din bonusurile caselor de pariuri! In continuare puteti gasi pronosticurile pregatite astazi de mine, Tudor.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Salut tuturor! In aceasta zi am ales sa imi indrept atentia catre un pachet ce contine 7 variante de pariere din fotbal si tenis. Sugestiile mele vin atat din campionatele secundare ale „sportului rege”, cat si din cele mai interesante meciuri ale zilei din cadrul turneului de tenis de la Roma. Mult succes tuturor! 🙂


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu