Un pont cu caracter hispanic!

Autor: Paul RimboacaLeave a Comment
1 0

Viitoarea confruntare din La Liga , din cadrul etapei a –VIII-a spaniole , dintre Betis si Valencia , ce urmeaza a se desfasura duminica 15/10/2017 la ora 21:45 , pare destul de interesanta pentru o analiza privind evolutia viitoare a acestei partide.
In prima faza putem face o sugestie , si anume ca este posibil ca ambele echipe sa marcheze , in aceasta viitoare confruntare.
In ceea ce priveste pontul meu pentru aceasta viitoare confruntare , acesta se refera la numarul de goluri , si mai exact ca in aceasta partida se vor inscrie minimum doua goluri in meci.
Pentru cei interesati de sistemul meu de pariere , suma recomandata a se miza pentru aceasta partida reprezinta 6% din buget , si nu uitati pariati responsabil!
Reamintesc celor care nu au urmarit ponturile mele , ca in ultimile doua luni am livrat 32 de ponturi din care 29 au fost castigatoare, rata de succes 91% iar in ultimile 15 luni de zile , cei care au urmat sistemul meu de pariere au avut profit luna de luna!

Pont:
Betis – Valencia , peste 1.5 goluri , Cota de 1.20 la eFortuna: Pariu de pana la 300 ron oferit de eFortuna noilor clienti: Deschide-ti acum un cont si profita!

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Castiga un Audi A5 si 25000 lei!

Doar cu NetBet castigi un Audi A5 si 25.000 lei!

Cel mai mare bonus din Romania este de 1500 RON
Detalii aici: 1500 RON BONUS

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu