Universitatea Craiova – Sabail: Pariem pe goluri »» Cote de 1.45 si 3.00!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
1 0

Joi 18 iulie, incepand cu ora 19:00, Universitatea Craiova o va intalni pe Sabail in cadrul calificarilor din Europa League.

Universitatea Craiova, echipa mai buna in mansa tur

In partida tur, oltenii au „deschis” scorul prin A. Mateiu, iar A. Ramazanov a stabilit scorul dupa primele 45 de minute, 1-1. Dupa pauza N. Bancu si A.M Roman au facut 3-1 pentru formatia noastra, iar acelasi A. Ramazanov a stabilit scorul final, 3-2 pentru Universitatea Craiova. Chiar daca a pierdut la o diferenta minima, Sabail si-a aratat limitele in mansa tur, echipa lui Corneliu Papura fiind formatia care a dominat partida la toate capitolele.

1.66 este cota la Winmasters pentru ca formatia gazda sa conduca la pauza

Echipe probabile:

Universitatea Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Martić, Kelić, Acka, Bancu – A. Ivanov, Mateiu, Qaka – Bărbuţ, M. Roman II, Vătăjelu

Sabail FK (4-3-3): Bozhinovski – Abbasov, Yunuszade, Erico, Rahimov – Amirguliyev, Essien, Cociuc – Hamdi, Abbasov, Ramazanov


Universitatea Craiova are clar prima sansa la victorie si cu siguranta va forta victoria si pentru coeficientul UEFA, dar foarte probabil antrenorul oltenilor se va gandi si la meciul de duminica cu Dinamo din Liga 1, atunci cand va juca in deplasare. In aceste conditii, ar trebui sa asistam la un meci „deschis”, pentru ca Sabail nu are motive sa se apere, iar Universitatea Craiova ne-a aratat atat in Europa League cat si in Liga 1 ca inscrie si primeste goluri cu usurinta.


Poti vedea rezultatele din Europa League pe pagina noastra LIVESCORE

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu