Utah Jazz – Detroit Pistons: Forma gazdelor ne ofera pronosticurile castigatoare!

Utah Jazz - Golden State Warriors
Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
0 0

Utah Jazz si Detroit Pistons se intalnesc intr-o partida din cadrul sezonului regulat din NBA. Confruntarea va avea loc miercuri, nu inainte de ora 03:00, ora Romaniei, in Vivint Smart Home Arena.


Intalniri directe

Cele doua formatii s-au mai intalnit o singura data in acest sezon de NBA. Confruntarea s-a disputat in arena celor de la Pistons, acolo unde Jazz au reusit sa se impuna dupa prelungiri, cu scorul de 98 la 95 (89-89). Andre Drummond a fost cel mai bun jucator in acea partida, cu 30 de puncte si 24 de recuperari, in timp ce Donovan Mitchell si Rudy Gobert au fost principalii marcatori pentru formatia oaspete.


Partidele din NBA se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Detroit Pistons (locul 9 in Conferinta de Est)

Oaspetii se prezinta la acest duel dupa o serie de 13 partide in care au obtinut doar 3 victorii. Ultimul meci a fost disputat in propria arena, impotriva celor de la Chicago Bulls, duel in care gazdele au reusit sa se impuna cu scorul de 99 la 83. Blake Griffin a fost cel mai bun jucator in acea confruntare, cu 25 de puncte, 8 pase decisive si 8 recuperari.

La o cota de 1.81, oferita de Unibet, se poate miza pe minim 95 de puncte marcate de echipa oaspete in aceasta confruntare

In acest sezon de NBA, Pistons au o medie de 103.1 puncte marcate si 104.1 primite. Blake Griffin este principalul marcator al echipei (21.8), in timp ce Andre Drummond este cel mai bun jucator la recuperare (15.8).


Citeste si:

Utah Jazz (locul 8 in Conferinta de Vest)

Spre deosebire de oaspetii din aceasta confruntare, trupa din Utah traverseaza un moment extrem de favorabil, venind la acest duel dupa o serie de 6 victorii consecutive. Ultima dintre acestea a fost obtinuta in arena celor de la New Orleans Pelicans, cu scorul de 116 la 99, partida in care Ricky Rubio (30 puncte, 10 recuperari, 7 pase decisive) si Donovan Mitchell (27 puncte) au avut prestatii remarcabile.

La o cota de 1.85, oferita de Unibet, se poate miza pe minim 198 de puncte marcate in aceasta confruntare

In actuala stagiune din NBA, Jazz au o medie de 102.8 puncte marcate si 100.3 primite. Donovan Mitchell este principalul marcator al echipei (19.8), in timp ce Rudy Gobert este cel mai bun jucator la recuperare (10.6).


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Miercuri, 03:00: Utah Jazz – Detroit Pistons
Cote Unibet: 1.25 – 4.25

Avand in vedere rezultatele obtinute de cele doua formatii in ultima perioada, ne asteptam ca gazdele din acest duel sa obtina a doua victorie consecutiva din acest sezon in fata trupei din Detroit, una care poate fi obtinuta la o diferenta considerabila.

Utah Jazz cu handicap de -3,5 puncte – Cota 1.40 la Unibet
Utah Jazz cu handicap de -6,5 puncte – Cota 1.67 la Unibet


Bilant Catalin, luna martie: 46WIN – 38LOST – 1VOID

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu