Finlanda – Echipa noastra a pregatit un pachet de 4 ponturi din Veikkausliiga pentru vineri. Sugestiile noastre sunt AICI!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Campionatul din Finlanda va reprezenta in urmatoarele luni un punct important de interes pentru echipa noastra in ceea ce priveste pronosticurile pe fotbal. Veikkausliiga, prima divizie valorica din „Tara celor o mie de lacuri” ne-a adus de-a lungul verilor precedente un profit substantial si suntem extrem de increzatori de faptul ca si in vara anului 2018 se va intampla la fel!


V, 18:30: TPS – HJK Helsinki | Cote Unibet: 6.75  4.20  1.45

Cel mai important duel al rundei cu numarul 9 din Veikkausliiga este cel dintre TPS Turku si HJK Helsinki. Formatia din capitala Finlandei ocupa pozitia secunda, la 3 puncte in urma celor de la Rovaniemi, iar obtinerea tuturor punctelor puse in joc in acest duel ar trimite-o direct in „fotoliul de lider”, la egalitate cu marea rivala. In mod normal, diferenta certa dintre cele doua formatii ar trebui sa isi faca simtita prezenta, TPS avand drept obiectiv principal evitarea retrogradarii. De aceea, alegem sa pariem pe un joc solid al echipei vizitatoare si sa pariem in consecinta.


Cele mai importante dueluri  se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Ponturi Finlanda

Pariaza pronosticurile AICI!


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Citeste si:

 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu