(Video UPZ) Biletul zilei, 18 iunie: Am extras pentru al 3-lea „verde” consecutiv!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
6 0

Ieri, biletul zilei Sportingbet a fost din nou castigator. Am pariat ca M. Cilic se va impune in fata lui Ch. Garin (2-0), pe succesului K. Anderson in partida cu C. Norrie (2-1) si pe victoria obtinuta de A. Zverev in disputa cu R. Haase (2-0). Astazi mizam pe un mix de sporturi, fotbal-tenis!

Biletul zilei

Astazi, Romania va debuta la Campionatul European U21 intalnind reprezentativa Croatiei. Intr-o grupa din care mai fac parte Franta si Anglia, nationala condusa de Radoi are nevoie de un rezultat bun pentru a spera la calificare. In aceste conditii mizam pe cel putin un gol inscris de tricolori la o cota atractiva.

Pentru a doua selectie mergem la turneul de tenis de la Halle, acolo unde J-L Struff il va intalni pe L. Djere. Sportivul sarb are doar doua partide disputate pe iarba in toata cariera sa si ii va fi greu sa obtina ceva din aceasta confruntare. Asadar, pariem ca J-L Struff se va impune.

Inchidem biletul zilei cu un alt duel de Halle in care situatia este asemanatoare. B. Coric se va duela cu J. Munar, ibericul avand 3 partide disputate pe aceasta suprafata in cariera lui. Asadar, fara prea multa analiza, mizam pe victorie obtinuta de B. Coric.

Biletul zilei Sportingbet

13:00, J-L Struff – L. Djere, J-L Struff sa castige, cota 1.18
14:30, B. Coric – J. Munar, B. Coric sa castige, cota 1.20
19:30, Romania U21 – Croatia U21, Romania U21 sa inscrie, cota 1.50

 

 

 

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

[table “7” not found /]

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are sa iasa biletul? 6 0


Lasa un comentariu