Viitorul Constanta – Dinamo Bucuresti: Meciul etapei din Liga 1 este vazut prin intermediul unei cote de 2.40 cu ajutorul optiunii „scor corect oricand in meci”!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 1

Cu ajutorul acestui pronosticului „scor corect oricand in meci” putem reduce extrem de mult riscurile, investind, la cote bune si foarte bune. Redactia Pariuri1x2 va veni aproape zi de zi in sprijinul celei mai tari comunitati de pariori din Romania prin cate o propunere de bilet de acest tip: scor corect oricand in meci. De asemenea, evidentiem faptul ca puteti miza pe acest gen de pariuri, dar si pe oricare altele din oferta!


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

Salut tuturor! Pariul de „scor corect oricand in meci” pe care vom miza astazi vine din chiar din Liga 1, unde Viitorul Constanta va primi vizita celor de la Dinamo Bucuresti. Conform ultimelor declaratii din taberele ambelor formatii, cati si prin prisma stilului ofensiv aratat de ambele echipe in perioada de pregatire, ne asteptam la un duel in care reusitele isi vor face simtita prezenta. In mod logic, plecand de la aceste aspecte, alegem sa investim in sugestia „1-1 scor corect oricand in meci”, cotata cu 2.40 de Betfair.


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu