Young Boys Berna – FC Basel: Derby-ul Elvetiei se joaca in semifinalele cupei. V-am pregatit 2 pronosticuri!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
2 0

Marti, incepand cu ora 21:15, se va disputa partida Young Boys Berna – FC Basel, din cadrul semifinalelor Cupei Elvetiei.


Ma, 21:15: Young Boys Berna – FC Basel, Cote Unibet: 2.28  3.35  2.75

In acest sezon competitional formatia din capitala Elvetiei incearca „marea cu sarea”, aceasta aflandu-se pe prima pozitie in campionat, incercand sa-i „fure” titlul celor de la FC Basel dupa ce acestia din urma l-au „arestat” in ultimii ani. Acest fapt cere si sacrificii, „galben-negrii” fiind eliminati inca din grupele Europa Leauge in ciuda faptului ca YBB fusese intr-o grupa cel putin accesibila. In acelasi timp, cupa a ramas totusi un obiectiv important pentru Young Boys, mai ales in situatia in care aceasta ar putea-o elimina-o pe marea rivala. Un argument important ce vine in favoarea gazdelor este reprezentat de parcusul excelent pe care aceasta il are pe propria arena, unde a nu a fost invinsa in competiile interne din august 2017.

De cealalta parte, FC Basel pare sa nu se regaseasca in acesta stagiune. Concentrandu-se mult mai mult pe Liga Campionilor, „ros-albastrii” au neglijat campionatul intern, unde lucrurile nu sunt deloc roz. Ecartul fata de rivalii de la YBB este unul semnificativ, insa in cazul in care Basel va reusi sa o elimine pe Young Boys chiar pe arena acesteia din cupa, suntem convinsi de faptul ca YBB va fi lovita „sub centura”, moralul acesteia urmand sa aiba serios de suferit. De asemenea, subliniem faptul ca Basel este neinvinsa in precedentele 10 deplasari din toate competitiile, aceasta urmand sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si depasi marea rivala.


Peste 3,5 goluri, cota 2.70  – Unibet

La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Concluzii si pronosticuri Young Boys Berna – FC Basel

In concluzie, suntem de parere ca rivalitatea dinre cele doua echipe isi va spune cuvantul si vom asista la un duel extrem de deschis, in care fiecare dintre acestea va forta in primul rand victoria, contand in compartimentul ofensiv. De aceea, consideram pronosticurile pe goluri drept cele mai bune.

Alte cote Young Boys Berna – FC Basel


Citeste si:

 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu