Predictorul1x2: O noua etapa, participare GRATUITA, premii de 1000 lei!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Predictorul1x2: O noua etapa, participare GRATUITA, premii de 1000 lei!

Start intr-o noua runda din Predictoru1x2! Aproape o saptamanaintreagaveti putea analiza cele 12 confruntari propuse, pentru a bifa cele mai bune ponturi posbile, in lupta pentru premiile concursului. Aceasta insumeaza, ca in fiecare saptamana, 1000 de lei.
Nu este o etapa oarecare, in conditiile in care la finele saptamanaii in curs, la drum porneste o noua stagiune din Serie A. Parma – Juventus si Roma – Genoa sunt duelurile din Italia, incluse in Predictorul1x2. Pe langa aceste confruntari, va invitam sa anticipatideznodamantul in alte intalniri interesante, precum cele din Liga 1, programate sambata si duminica. Completam cu meciurile ”gigantilor” Real Madrid, Barcelona si PSG.

Pentru etapa in curs, delegatul pariuri1x2.ro si VIP-ul cu care o sa va luptati in ponturi este Pirvan Sabin. Va putetiinscrie la runda saptamanii din Predictorul1x2, pana sambata, 24 august, ora 15:00


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.


Lasa un comentariu