Castiga 10 RON pentru fiecare GOL înscris în Germania, Cehia și Belarus!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Campionatul din Cehia se alătură ligilor europene care au repornit spectacolul! Cu această ocazie ai o super promoție NetBet!

Pariază minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție pe un meci din Germania – Bundesliga, Cehia – First League sau Belarus – Premier League și Cupa Belarusului (22/05 – 27/05/2020).

Pentru biletele plasate necâștigătoare, NetBet îți ofera 10 RON FREEBET la fiecare GOL înscris în meciurile alese de tine!

Pentru a profita de această ofertă, urmează pas;ii simpli de mai jos:

  1. Accesează contul tău NetBet. Daca inca nu ai un cont la NetBet, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat castigi si bonusul de 500 lei oferit de NetBet tuturor noilor utilizatori!
  2. Inscrie-te in oferta
  3. Pariază min. 100 RON pre-live sau live cu o singură selecție pe meciurile din principalele competiții fotbalistice din Germania, Cehia și Belarus ce au loc până pe 27 mai.
  4. Dacă biletele sunt necâștigătoare, de la noi primești 10 RON FREEBET la fiecare gol înscris.

Castiga 10 lei cu fiecare gol marcat!

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu