Castigi de doua ori mai mult daca alegi sa pariezi pe goluri in Premier League, La Liga si Bundesliga!

Variantele pe goluri mereu au reprezentat cea mai uzitata alternativa pentru a evita surprizele neplacute care sa ne strice biletele. Acum avem un motiv in plus sa mizam pe spectacol si reusite in locul clasicului 1X2 si nu oriunde, ci in trei dintre cele mai tari campionate din Europa: Premier League, La Liga si Bundesliga. 


Extraordinara promotie Betfair ne ofera posibilitatea sa facem PROFIT DUBLU daca alegem sa pariem „peste 2,5 goluri”! 

PromotieBetfair


Mecanica Promoţiei:

1. Inregistreaza-te AICI la Betfair si pariază pe cel puţin 3 selecţii Peste 2.5 goluri pe un bilet (prin produsul Sportsbook).

2. Vei beneficia de Profituri dublate dacă în toate meciurile se marchează 4 sau mai multe goluri.


 

Partide care ne pot aduce castigaturi consistente

Real Madrid – Espanyol peste 2,5 goluri cota 1.40 la Betfair – Pariaza aici!

Trupa din capitala Spaniei si formatia catalana ne-au incantat in ultimele luni cu goluri care mai de care mai spectaculoase. Real marcheaza cu regularitate cel putin doua goluri aproape in fiecare partida (a punctat de trei ori in precedentele trei meciuri oficiale). De asemenea, inca sunt vii in memoria iubitorilor fotbalului iberic partidele Espanyol – Sevilla si Espanyol – Granada de la finele lunii ianuarie, ambele incheiate cu scorul de 3-1. Asadar, aveam toate motivele sa credem ca vom asista in acest weekend la multe reusite pe „Santiago Bernabeu”.


Hertha Berlin – Bayern Munchen peste 2,5 goluri cota 1.85 la Betfair – Pariaza aici!

Campioana Germaniei a facut show in Liga Campionilor la mijlocul acestei saptamani, umilind-o pe Arsenal Londra in prima mansa a optimilor de finala: 5-1! Hertha nu este nici ea o formatie tocmai rea, ocupand pozitia a 6-a in Bundesliga la inceputul etapei cu numarul 21.


Borussia Dortmund – Wolfsburg peste 2,5 goluri cota 1.53 la Betfair – Pariaza aici!

Duelurile dintre BVB si Wolfsburg ne-au obisnuit cu spectacol total. Borussia a castigat ultimele doua confruntari directe cu un scor fluviu: 5-1!


Chelsea – Stoke peste 2,5 goluri cota 1.60 la Betfair – Pariaza aici!

Liderul din Premier League primeste sambata, 25 februarie, vizita celor de la Swansea intr-o partida care promite multe goluri. Meciul din tur s-a terminat la egalitate, scor 2-2!

COTA FINALA BILET: 6.35 la Betfair 
Cu 10 euro investiti am castiga in mod normal 63,5, insa prin intermediul ofertei Betfair ne putem bucura de un profit mult mai mare de pana la 113,5 euro!

 Exemplu:

• Plasează pariul pe un bilet cu 3 selecţii la o cotă totală de 6.0 (cu miza de 10€ în acest exemplu)

• Vei beneficia de profituri dublate în valoare de 110€: din care 60€ vor fi plătiţi în portofelul principal şi 50€ sub formă de bonus

•    Oferta este disponibilă pentru bilete de pariuri care conţin 3 sau mai multe selecţii Peste 2.5 goluri

•  Bonusul maxim de care poate beneficia fiecare jucător într-o zi este limitat la 50€ (de la ora 00:00 până la 23:59, GMT)

•    Biletele care conţin doar 3 selecţii Peste 2.5 goluri sunt incluse în această ofertă.

•    Cota minima pentru fiecare selecţie este de 1.4.

•    Miza maximă care se califică pentru acastă oferta este de 10€, 50 RON sau echivalentul în altă valută. Un jucător poate să parieze orice sumă doreşte pe un bilet, dar doar 10€/50 RON vor fi luaţi în considerare pentru ofertă.

•    Bonusul va fi plătit doar daca în toate meciurile se marchează 4 sau mai multe goluri.

•    Pariurile plasate pe Sportsbook înainte de începerea meciului sau cele live sunt incluse în ofertă dacă respectă cota minimă de 1.4 pentru fiecare selecţie.

 


Sursa photo: http://www.101greatgoals.com

 

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu