18 mai – 9 iunie: Campionat de pariere cu premii de 250.000 RON!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
3 0

Vara aceasta participă la Campionatul de Pariere cu premii de 250.000 RON organizat de Unibet. Pariaza pe Roland Garros si pe finalele FA Cup, Copa del Rey, Europa League și Champions League si bifeaza super castiguri! 

Optează pentru promoție și toate pariurile câștigătoare pe tenis sau fotbal, îți vor aduce puncte pentru clasament, în perioada 18 mai – 9 iunie. Câștigătorul premiului cel mare va pleca acasă cu 50.000 RON!

Cum se joacă?

  • Optează pentru participare: Click aici
  • Plasează pariuri live sau pre-meci pe fotbal și/sau tenis (la cote de minim 1.40)
  • Doar pariurile câștigătoare vor fi luate în calcul pentru punctaj. Doar pariurile câștigătoare pe fotbal și tenis plasate în intervalul 18 mai ora 00:01 CET – 9 iunie 23:59 CET sunt eligibile pentru această promoție.
  • Promoția se desfășoară de pe 18 mai ora 00:00 până pe 9 iunie ora 23:59 CET.

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu