200 lei bonus și pariuri gratuite de 60 lei oferite zilnic: Pentru tine, acum!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Oferta excelenta disponibila in aceasta perioada! Deschide-ti un cont la Sportingbet prin unul din linkurile din aceasta postare, incaseaza un bonus in valoare de 200 RON si acceseaza zilnic recompense gratis de pana la 60 RON!

Aceasta oferta este valabila numai pentru clientii noi care s-au inregistrat  la Sportingbet in perioada promotionala, prin intermediul paginii noastre! 

Această promoție se va desfășura de la 24.06.2020 ora 17:00 CEST până la 05.07.2020 ora 23:59 CEST

Cum accesez oferta?

Pasii pentru a intra in posesia recompenselor gratuite de la Sportingbet sunt extrem de simpli:

  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta).
  2. Fa o depunere de cel putin 200 RON, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  3. In ziua depunerii primesti un bonus de bun venit in valoare de 100% pana la 200 RON.
  4. Bonusul de 60 RON in plus va fi creditat in mod corespunzator drept Pariu gratuit (Freebet) de la prima data de depunere: ziua 1 = 12 RON pariu gratuit, ziua 2 = 12 RON pariu gratuit, ziua 3 = 12 RON pariu gratuit, ziua 4 = 12 RON pariu gratuit și ziua 6 = 12 RON Pariu gratuit.
  5. ATENTIE! Daca un jucător rateaza oricare din aceste zile si nu se loghează in cont, urmatoarele oferte din lant nu vor fi disponibile.

Deschide-ti cont si acceseaza recompensele!

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu