23 lei Pariu Gratuit în fiecare etapă din Superliga!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Superliga internă a revenit și nu oricum! La Superbet, în fiecare etapă a sezonului 2022-2023 al Superligii, poți să te bucuri cât ai zice Super de un Pariu Gratuit în valoare de 23 de lei. 

Ce am de făcut?

Totul este super simplu! Începe prin a te loga pe contul tău Superbet.

Dacă încă nu ai un cont la Superbet îți poți deschide chiar acum unul utilizând acest link special. Astfel poți beneficia și de bonusul de 500 lei oferit de agenție tuturor noilor utilizatori!

DESCHIDE CONT

Cum pot beneficia de ofertă?

Nimic mai ușor

  • Acceptă oferta primită pe Superbet.ro sau în aplicația Superbet, înainte de startul fiecărei etape.
  • Pariază pre-meci sau live minimum 22 de lei pe oricare dintre meciurile din etapa curentă, la cotă de minimum 1.60/bilet single și cotă totală minimă 2.50/bilet acumulator.
  • Așteaptă validarea biletului și câștigă 23 de lei Pariu Gratuit cât ai zice Super!

IA PARIUL GRATUIT

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu