25 RON Free Bet la Betano prin Misiunea Raliul Insulelor Canare!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Betano vine la linia de start alături de Simone Tempestini în etapa a cincea din Campionatul European de Raliuri: Raliul Insulelor Canare!

Tempestini și copilotul său, Sergiu Itu, au câștigat recent Campionatul Național de Raliuri Betano, acesta fiind cel de-al cincilea trofeu de campion național absolut pentru pilotul în vârstă de 26 de ani. Simone se află la două lungimi în spatele legendarului Titi Aur, dar până la startul unei noi campanii de cucerire a trofeului pe plan național, acesta va concura în Campionatul European de Raliuri, în cadrul etapei din Insulele Canare! Intră și tu în atmosfera palpitantă a raliurilor cu Misiunea Raliului Insulelor Canare de pe Betano care îți poate aduce un Free Bet!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Joacă cel puțin 50 de lei pe evenimentele din Campionatul European de Raliuri – Insulele Canare
  2. Cu o cotă minimă de 1,50 per bilet

Imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 25 de lei!

Te rugăm să ții cont că:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci miza respectivului bilet va fi anulată din Misiune.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru pariurile plasate pe evenimentele din Campionatul European de Raliuri – Insulele Canare care vor avea loc în perioada 27/11/20 – 28/11/20, iar toate selecțiile de pe bilet trebuie să fie alese strict din aceste evenimente.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu sâmbătă, 28/11/2020, ora 17:50.

Participa la Misiunea Raliul Insulelor Canare!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu