30 de rotiri gratuite la slotul Coils of Cash, în fiecare zi de miercuri!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Vrei sa castigi mai mult la mijlocul saptamanii? Nimic mai simplu! Depune minim 100 RON in cazinoul Unibet si ai 30 de rotiri gratuite la slotul Coils of Cash din partea casei!

Incearca unul dintre cele mai noi jocuri de la Play&Go si bucura-te de castiguri suplimentare cu cele 30 de rotiri gratuite in valoare de 0.50 RON.

Cum obtii rotirile?

Mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acum unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

•    Asigura-te ca nu ai niciun bonus activ.
•    Accepta oferta din sectiunea de bonusuri.
•    Depune minim 100 RON.
•    Primesti automat 30 de rotiri la jocul Coils of Cash

Prinde 30 de rotiri!

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu