Pariuri1x2 exclusiv: Ai 30 ron Bonus FARA DEPUNERE de la Superbet!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Profita de cea mai noua campanie lansata de site-ul Pariuri1x2.ro si agentia Superbet!
Fii printre primii 150 de utilizatori care-si deschid cont la Superbet urmand pasii indicati mai jos si automat beneficiezi de un Bonus de 30 lei, fara depunere!

Cum pot incasa bonusul?

Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet* de pe acest link sau de pe butonul de mai jos. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, poti beneficia si de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet
  3. Activeaza-ti contul.
  4. Incaseaza-ti bonusul de 30 de lei, fara depunere!

Primii 150 de cititori Pariuri1x2.ro care si-au deschis cont Superbet urmand indicatiile, vor primi un bonusul de 30 de lei, fara depunere!

Ia-ti Bonusul de 30 lei fara depunere!

Informarii utile:

  • Rulaj bonusului este x5, cota minima 1.60 (fiecare selectie pe bilet de asemenea la o cota de 1.60).
  • Aveti 3 zile la dispozitie sa acceptati bonusul.
  • Durată totală pentru rulajul bonusului este de 7 zile
  • Bonusurile se acorda  in urmatoarea zi dupa inregistrare, mai putin in weekend. Astfel, cine se inregistreaza vineri, sambata si duminica, va primi bonusul luni dimineata.

 

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu