500 rotiri fara depunere » Hai si fa bani cu cea mai tare promotie a finalului de an!

500 rotiri fara depunere
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 0

Netbet vine in intampinarea ta cu cea mai tare promotie a finalului de an: beneficiaza de 500 rotiri fara depunere ! Complet gratuit: Hai si fa bani jucand cele mai tari jocuri de pe piata!


500 rotiri fara depunere –  Cum poti beneficia de oferta?

1 Creeaza-ti un cont NetBet utlizand acest link special si foloseste codul 500ROTIRI

2 Valideaza-ti contul, incarcand documentele necesare

3 Invarte roata si primesti rotiri gratuite la un joc Netbet.

De retinut

Cine este eligibil?

  • Această ofertă se adresează exclusiv jucătorilor din România care completează ultimul pas din înregistrare cu codul 500ROTIRI și completează procesul de verificare a identității în termen de 14 zile de la înregistrare.
  • Oferta este limitată la o singură utilizare per adresă domiciliu/calculator/adresă IP.

Cum funcționează?

  • Jucătorii pot beneficia de accesul la widget-ul Roata Rundelor Gratis DOAR dacă în timpul procesului de înregistrare au introdus codul 500ROTIRI și au validat contul în termen de 14 zile de la înregistrare.
  • Accesul la widget-ul Roata Rundelor Gratis este limitat la o singură participare, în ziua în care procesul de verificare a fost completat.
  • Roata Rundelor Gratis va fi disponibilă în contul de jucător după verificarea documentului și confirmarea procesării cu succes a acestuia și este disponibilă timp de 24 de ore din momentul activării.
  • Jucătorii eligibili trebuie să acceseze și să revendice rundele din secțiunea ”Bonusuri cu înscriere efectuată” accesând butonul ”Joacă acum”, odată ce au îndeplinit toate condițiile. La accesarea butonului ”Joacă acum”, un pop-up cu Roata Rundelor Gratis va apărea pe ecran. Jucătorii pot învârti Roata Rundelor Gratis accesând butonul ”ÎNVÂRTE”. Dacă Roata Rundelor Gratuite nu este folosită imediat, va rămâne activă și poate fi accesată în secțiunea Oferte Speciale din contul de jucător. Premiul va fi creditat instant în contul jucătorului de cazino, odată ce Roata Rundelor Gratis a fost folosită.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!

500 rotiri fara depunere

500 rotiri fara depunere

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu