7 zile cu 77 rotiri gratuite la Winmasters! Profita zilnic de oferta!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
1 0

In perioada 22-28 februarie 2021, castigi zilnic cate 11 rotiri gratuite la slotul Finn and the Swirly Spin de la Winmasters! Logheaza-te zilnic in contul de joc si distreaza-te!


Cum poți beneficia de ofertă?

1 Intră in contul tau Winmasters. Dacă încă nu ai cont la Winmasters, deschide-ți acum unul utilizând acest link special si parcurge verificarea KYC a identitatii.

2 Deschide slotul Finn and the Swirly Spin, te asteapta 11 rotiri gratuite, zilnic, in perioada 22.02.2021-28.02.2021.

3Până la 77 de Rotiri Gratuite sunt acum ale tale (11 Rotiri pe zi)! Joaca-le acum!

Observatie: Oferta este disponibilă doar utilizatorilor care au efectuat cel puțin o depunere în luna Februarie 2021. Pentru a putea primi oferta, utilizatorii care nu au mai depus niciodată și efectuează acum prima depunere vor trebui să se deconecteze și să se reautentifice în cont după depunere.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu