750 RON alaturi de 500 de rotiri gratuite pentru tine!! Ia-le ACUM!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Ai început deja distracția la Unibet și dorești să impartașești pariurile noastre sportive și jocurile din casino cu prietenii tăi? Invitarea prietenilor la Unibet îți aduce numai câștiguri. Recomanda un Prieten acum și primești un bonus de 150 RON pentru fiecare prieten care se înregistrează și efectuează o depunere (până la un maxim de 5) plus 100 de rotiri gratuite la slotul Starburst.

Evenimentele sportive trebuie urmărite cu prietenii. Astfel, de ce să nu profiți împreună de ofertele și promoțiile Unibet, mai ales când recomandarea ta este recompensată mai mult decât de obicei.

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi în promoția Recomandați Un Prieten, optând la oferta de 150 RON din contul tău și sa trimiți invitații prin e-mail prietenilor tăi prin intermediul Unibet. Mai mult, aceștia se pot bucura, odată înregistrați de un bonus fascinant de bun-venit: un pariu fără risc de pana la 250 RON plus alte 20 de runde gratuite la Super Flip Mobile, după prima depunere făcută*.

Recomandati Un Prieten acum. Click aici!
Cum functioneaza?
 Invitati un prieten. Recomandati maxim 5 prieteni
 Prietenul dvs. indeplineste cerintele de pariere, adica:  Inregistrare – Depozit – Îndeplinirea condițiilor de pariere de către prietenii dvs.
Beneficiile programului Recomandați Un Prieten
  • Veti fi recompensat și prietenii dvs. vor primi un bonus de Bun Venit foarte generos!
  • Bonusul primit de dumneavoastră va fi pus condițiilor de pariere și poate fi utilizat pentru a accesa atât secțiunea de pariuri sportive cât și cea de cazinou!
  • Puteti recomanda cu succes până la 5 prieteni, ceea ce vă poate aduce un bonus de până la maxim 750 RON pentru fiecare prieten recomandat si 500 de rotiri gratuite pentru slotul Starburst

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 250 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu