888sport iti aduce cea mai tare oferta » 150 LEI FREEBET pentru primul pariu plasat de 50 LEI!

888sport

888sport iti aduce cea mai tare oferta de pe piata de pariuri sportive! Agentia 888sport isi intampina noii utilizatori cu un Bonus de neratat pentru pariuri sportive, pariuri live si orice altceva vrei tu: Deschide-ti acum un cont la 888Sport si revendica cei 150 LEI Freebet pentru pronosticuri sportive!

Cum pot incasa Freebet-ul de 150 LEI oferit de 888sport?

Nu sunt cerinte speciale in ceea ce priveste bonusul oferit de agenția 888sport tuturor noilor săi clienți. Totul este extrem de simplu in drumul spre primirea bonusului pentru pariuri sportive, pariuri live sau orice altceva iti doresti! Uite ce trebuie sa faci:

  • Click pe acest link special pentru a-ti deschide acum cont; 
  • Depune minim 50 Lei folosind codul promotional: 150FB;
  • Plaseaza un pariu eligibil (= primul pariu de minim 50 LEI la cota min. 1.50 pe orice eveniment sportiv);
  • Primeste Freebet-ul!

Nota: Freebet-ul este creditat dupa ce pariul eligibil a fost stabilit, expira in 7 zile, iar valoarea acestuia nu este inclusa in eventualele castiguri.

Asta e tot! Simplu, nu?

ÎNREGISTRARE


Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu