Acceseaza un Free Bet de 50 RON la Betano prin Misiunea Virtuale!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Antrenamentele dese, cheia marilor succese! Menține-te în formă pentru ligile celor mai importante campionate din lume! 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, ai parte de acțiune și adrenalină pe Betano. Poți miza pe Campionatul intern, cel al Angliei, dar și pe EuropeanToate se joacă în permanență; la fel și celelalte 7 sporturi disponibile: tenis, baschet, curse de cai, curse de câini, speedway și ciclism.

E simplu! Meciuri și pariuri disponibile în orice moment, de pe orice device! Profită acum și descoperă de adrenalina dinainte de Europeanul de Fotbal  cu Misiunea de Virtuale. Poți câștiga un Free Bet, pe lângă accesul în partea a doua a Misiunii, unde premiile sunt și mai mari! Să fie verde!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Plasează 2 pariuri pe oricare dintre evenimentele din secțiunea Virtuale
  2. Cu o cotă minimă de 1,50 per bilet
  3. Și o miză minimă de 25 de lei per bilet

Și, imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi 50% din miza ta înapoi sub forma unui Free Bet (de până la 50 de lei) dacă ambele bilete sunt necâștigătoare, cât și acces într-o nouă Misiune exclusivă, cu un premiu suplimentar!

Te rugăm să ții cont că:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare dintre pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
  • Pariurile plasate prin BetCombo nu sunt considerate parte a Misiunii.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru pariurile plasate pe oricare eveniment din secțiunea Virtuale care vor avea loc în perioada 20/07/2021 – 22/07/2021, de la 00:01 până la 23:59, iar toate selecțiile din cele 2 pariuri trebuie să fie alese strict din aceste evenimente.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 22/07/2021, ora 23:50.

Participa la Misiunea Virtuale!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu