Advent 10: 500 000 de lei pusi la bataie, DOAR AZI!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

In ziua cu numarul 10, Calendarul Advent Unibet  vine cu o super promotie! Pronostichează corect cele șase rezultate de azi  din Liga Campionilor și câștigă 500.000 RON mâine.

Încheie în forță faza grupelor din Champions League și răspunde corect la cele șase întrebări pentru a câștiga premii în cash de 500 000 lei. Trimite-ți răspunsurile înainte să înceapă meciurile din această seară.

Intrebarile sunt:

INTER V BARCELONA: CINE VA CÂȘTIGA MECIUL?
CHELSEA V LILLE : VA PRIMI CHELSEA VREUN GOL?
AJAX V VALENCIA: CINE VA ÎNSCRIE PRIMUL GOL?
BAYERN V TOTTENHAM: CÂTE GOLURI VA MARCA LEWANDOWSKI?
CLUB BRUGGE V REAL MADRID: CARE VA FI SCORUL MECIULUI?
BAYER LEVERKUSEN – JUVENTUS: CÂTE GOLURI VOR FI MARCATE?

Mâine seară urmează și mai multă acțiune în Champions League, așa că asigură-te că verifici oferta specială din Calendarul festiv!

Castiga 500 000 de lei cu Advent Calendar!

Cum particip?

Foarte simplu! Logheaza-te zilnic in urmatoarele pana pe data de 24 decembrie pe contul tau Unibet si ia-ti premiul! Daca inca nu ai un cont la Unibet, castigi de doua ori! Pentru ca daca iti deschizi acum un cont, utilizand acest link special, beneficiezi automat si de bonusul de 300 lei oferit de Unibet!

Zilnic te asteapta un nou premiu! Acceseaza Advent Calendar si vezi sub fulg promotia zilei! Castiga pariuri gratuite, mii de runde la sloturi si ale cadouri extraordinare!

Castiga zilnic cu Advent Calendar!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu