Ai 100 RON Freebet dacă pariezi în cele mai tari campionate europene!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Cele mai tari campionate europene îți aduc câștiguri majore! Profită de oferta casei de pariuri NetBet și accesează un Freebet în valoare de 100 RON!


Pariază la NetBet pe cele mai tari campionate europene și ai 100 RON Freebet!

Un nou weekend plin de meciuri tari e gata să înceapă! Pariază la NetBet pe partidele din Liga 1, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1 din perioada 08/11 – 10/11/2019 și ești premiat cu 2 FREEBETURI a câte 50 RON NetBet!

Cum poți beneficia de ofertă?

1 Intră in contul tau NetBet. Dacă încă nu ai cont la NetBet, deschide-ți acum unul utilizând acest link special.

2 Plasează 5 pariuri simple LIVE sau PRE-LIVE de cel puțin 100 RON și cotă min. 1.8 pe partidele din Liga 1, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1 din perioada 08/11 – 10/11/2019.

3 Indiferent de rezultat, NetBet îți oferă cadou 2 FREEBETURI X 50 RON, pe care le poți folosi pariind pe partide din toate sporturile.

NOTĂ: Freebeturile pot fi folosite pe orice selecție din toate sporturile în termen de 3 zile de la primire.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu