Ai 3 pariuri gratuite de 50 de lei pentru meciurile de la Australian Open!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Primul turneu de Grand Slam al sezonului a inceput, marii actori din ATP si WTA fiind pregatiti de spectacol! NetBet vine cu un cadou: 3 FREEBETURI a cate 50 RON pentru pariurile pe Openul Australian.

Te rugam să iti accesezi contul NetBet Sport sau sa iti deschizi acum unul înainte de a te inscrie la această promotie.

Plasează cel puțin 7 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare pe câte un meci distinct de simplu de la Australian Open, 15/01 – 21/01. Dacă pariurile sunt pierzătoare, NetBet îți oferă un cadou special, sub forma a 3 FREEBETURI X 50 RON.

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași de mai jos:
  1. Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click AICI
  2. Click pe butonul de inscriere din promotia: 3 X 50 RON FREEBET – Australian Open
  3. Plasează 7 pariuri simple LIVE sau PRE-LIVE de minim 50 RON pe partidele de simplu de la Australian Open.
  4. Dacă pariurile sunt pierzătoare, NetBet iti ofera cadou 3 FREEBETURI X 50 RON pe care le poți folosi pe a doua săptămână de la Australian Open (22/01 – 28/01).

NOTĂ: Doar primele 7 pariuri pierzătoare eligibile vor fi luate în considerare pentru acordarea freebeturilor. Freebeturile se pot folosi pe orice meci de la Australian Open (22/01 – 28/01).  


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu