Ai nevoie de bani pentru pariurile tale? Te invatam cum sa pui mana RAPID pe 450 lei!!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
6 0

Inregistreaza-te la Betfair pentru a beneficia de un bonus de pana la 450 RON! Pasii sunt simpli!

Bonus exclusiv Betfair! Cum profiti de el?
1. Inscrie-te

Înregistrează-te folosind codul promoţional ZSKABL.

2. Depune

Depune suma pentru care vrei să primeşti bonus. Ţine minte că doar depunerile cu cardul sunt eligibile pentru această promoţie.

3. Revendica

Navighează la pagina promoţiei şi aplică pentru bonusul de 50% (până la 450 RON) – se aplică un rulaj de 4 ori pentru suma totală de bonus (fonduri proprii + suma bonus)

Termenii şi condiţiile ofertei pe scurt:

  • Va trebui să aveţi pariuri soluţionate în valoare de 4 ori bonusul acordat (limitat la 450 RON) si suma folosită din fondurile proprii înainte ca toate câştigurile şi bonusul să poată fi retras (pariurile plasate trebuie sa fie solutionate).
  • Va trebui să pariaţi suma totală a bonusului de 4 ori pe pieţele sportive eligibile la alegere prin produsul Sportsbook.
  • Pariurile care nu conţin cel puţin o selecţie cu o cotă mai mare sau egală cu 1.60, nu vor fi calculate la cerinţele de rulaj.
  • Toate pariurile calificate trebuie să se soluţioneze înainte că Bonusul să expire
  • Oferta se încehie la 00:00 Ora Marii Britanii, 23 octombrie 2018
  • Nu veţi avea posibilitea de a retrage bonusul sau câştigurile obţinute din bonus dacă nu îndepliniţi cerinţele de rulaj în maximum 90 de zile.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 450 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu