Campionat de pariere Australian Open: Joacă pentru premii de 250 000 RON!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Te invităm la Campionatul de pariere Australian Open ! Pariaza la Unibet pe primul turneu de Mare Slem al anului si joacă pentru premii de 250 000 RON!

Vizionează fiecare minut de acțiune la Unibet TV și vei putea vedea performanța celor mai buni jucători la primul turneu de Mare Șlem al anului.

Optează pentru Campionatul de pariere și fiecare pariu câștigător plasat pe acțiunea de la Melbourne îți va aduce puncte pentru clasament. Primii 250 de jucători vor împărți fondul de premiere de 250.000 RON.

Cum se joacă:

Mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul de 300 lei oferit de agentie.

  1. Optează pentru înscriere AICI sau pe butonul de mai jos.
  2. Plasează pariuri live sau pre-meci pe Australian Open
  3. Doar pariurile câștigătoare sunt luate în considerare pentru calcularea punctajului

Optează

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu