Arata ca stii fotbal la o sesiune de Trivia in Cazionul Betano, in fiecare miercuri!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Trivia de Fotbal continuă și în August pe Betano! În fiecare miercuri, de la 21:00, vino în Cazinoul Live și arată că știi fotbal la o sesiune de Trivia!

10 întrebări despre fotbalul intern și internațional, cu variante de răspuns și un nivel de dificultate crescător. Răspunde corect la toate cele 10 întrebări pregătite de Narcis Răducan și fii unul dintre câștigători! Potul total al premiilor puse în joc este de 2.000 de Jetoane de Aur, fiecare în valoare de 5 lei, și le împărțim în mod egal între câștigători de fiecare dată!

Pentru a participa la Trivia urmează pașii de mai jos:

Loghează-te pe contul tău Betano în fiecare miercuri si intră la masa specială de Trivia din Cazinoul Live Betano, înainte de startul concursului la ora 21.00. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  • Pentru a avansa în competiție, va trebui să selectezi răspunsul corect la fiecare întrebare afișată pe ecran, astfel putând trece la întrebarea următoare.
  • Dacă vei răspunde corect la toate cele 10 întrebări, vei împărți potul total de 2.000 de Jetoane de Aur cu ceilalți câștigători.

Joaca Trivia!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu