Argentina – Uruguay: Ai cota 50 pentru Messi marchează!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Messi traversează o perioadă fantastică! Decarul Argentinei și al Barcelonei a marcat în cele 32 de meciuri disputate în acest an, nu mai puțin de 31 de goluri. În aceeași notă a debutat Messi și la Copa America, reușind să înscrie unicul gol al naționalei sale, în remiza cu Chile din prima rundă.

Profităm de forma excelentă a lui Lionel Messi, și nu oricum. Toți noii clienți ai agenției NetBet beneficiază acum de cota 50 pentru o nouă reușită semnată de Messi, de această dată în partida cu Uruguay de la Copa America. Mai mult, dacă pariul plasat este pierzător, vei primi înapoi suma pariată, în limita a 50 RON sub formă de FREEBET.

Cum pot beneficia de ofertă?

Super simplu!

  1. Creează-ți un cont pe Netbet Sport de pe acest link special sau de pe butonul de mai jos.
  2. Folosește la inscriere Codul Bonus Cota 50. Doar astfel poti profita de promotie!
  3. Accesează NetBet Sport și alege pentru primul tău pariu ”Messi marchează în meciul Argentina vs Uruguay” din 19 Iunie 2021, ora 03:00 (pariu pre-live).
  4. Plasează primul pariu la cota normală afișată pe site. Pariul tău va fi apoi multiplicat la cota 50.00.
  5. Dacă pariul plasat este pierzător, vei primi înapoi suma pariată, în limita a 50 RON sub formă de FREEBET.

Succes!

Deschide cont!

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu