Asa se fac banii: Recomanda un prieten si primesti 150 RON+50RON Pariu Gratuit! 5 prieteni = 750 ron!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 0

Ați început deja să va distrați la Unibet și doriți să impartasiti pariurile noastre sportive și jocurile din casino cu prietenii dvs.? Invitarea prietenilor la Unibet va aduce numai câștiguri.

Evenimentele sportive trebuie urmărite cu prietenii. Astfel, de ce să nu profitați împreună de ofertele și promoțiile Unibet, mai ales când recomandarea dvs. este recompensată mai mult decât de obicei.Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați în promoția Recomandați Un Prieten, optând la oferta de 150 RON din contul dvs. și sa trimiteți invitații prin e-mail prietenilor dvs. prin intermediul Unibet. Mai mult, aceștia se pot bucura, odată înregistrați de un bonus fascinant de bun-venit: un pariu fără risc de pana la 250 RON plus alte 20 de runde gratuite la Super Flip Mobile, după prima depunere făcută!

Cum functioneaza !

Inscrieti-vă pentru ofertă – Accesați opțiunea “Recomandați Un Prieten acum”

Optiunea o gasiti in rubrica promotii de pe site-ul Unibet (pe coloana din stanga)

 Invitati un prieten – Recomandati maxim 5 prieteni

 Prietenul dvs. indeplineste cerintele de pariere: Inregistrare – Depozit – Îndeplinirea condițiilor de pariere de către prietenii dvs.

Beneficiile programului Recomandați Un Prieten
  • Veti fi recompensat și prietenii dvs. vor primi un bonus de Bun Venit foarte generos!
  • Bonusul primit de dumneavoastră va fi pus condițiilor de pariere și poate fi utilizat pentru a accesa atât secțiunea de pariuri sportive cât și cea de cazinou!
  • Puteti recomanda cu succes până la 5 prieteni, ceea ce vă poate aduce un bonus de până la maxim 750 RON!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 250 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet

Lasa un comentariu