Cota 12 Atalanta, cota 17.00 Real: Pe cine pariezi? Vezi cum poti castiga 425 RON!

Atalanta - Real Madrid
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Miercuri, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Atalanta – Real Madrid, din cadrul optimilor de finala ale Ligii Campionilor.

Formatia din Spania are „infirmeria” plina inaintea meciului din Bergamo, „Galacticii” neputandu-se baza pe serviciile unor jucatori precum Benzema, Carvajal, Hazard, Ramos sau Marcelo. Vor reusi gazdele sa profite si sa obtina victoria ce le-ar putea facilita drumul spre sferturile de finala ale competitiei?

2.38 este cota normală oferită pentru o victorie a gazdelor, respectiv cota 3.10 pentru succesul oaspeților. Nu și la 888Sport însă, agenție care oferă cote marite pentru Atalanta – Real Madrid!

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Cum poti profita de oferta?

Fan Atalanta sau Real Madrid, pariază pe cotele mărite pentru meciul din Liga Campionilor in doar 3 pași:

  • Deschide-ti cont la 888 Sport prin acest link special (doar astfel esti eligibil pentru promotie)
  • Fa o depunere de cel putin 50 de lei
  • Pariaza pe cotele marite: 12.00 pentru Atalanta, 17.00 pentru Real Madrid. Miza maxima acceptata este 25 RON.
  • Incaseaza-ti Profitul Extra!

Castiga ACUM profitul Extra!

Atalanta - Real Madrid

Atalanta – Real Madrid


 

Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu