Atletico Madrid – Liverpool: PROFITA ACUM » Cota 100.00 pentru victoria gazdelor si 70.00 pentru succesul oaspetilor!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Marti, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Atletico Madrid – Liverpool, din cadrul optimilor de finala ale Ligii Campionilor.


Cum pot beneficia de cota marita pentru Atletico Madrid – Liverpool?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNOU: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cotele marite!
  2. Primeşti cota mărită de 100.00 pentru ATLETICO MADRID  sau 70.00 pentru LIVERPOOL. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o dată. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Urmareste pagina noastra de Facebook! 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu