Australian Open: Joacă gratuit și câștiga 250 000 lei cash!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Australian Open debutează pe 20 ianuarie, iar Unibet vine cu o super promoție! Răspunde corect la cele 6 întrebări până la startul turneului și câștigă 250.000 RON mâine. Participă gratuit!

Această promoție are loc până în 20/01/2020 la ora 00:00, ora României și fiecare jucător are dreptul la o singură participare. Câștigătorul jackpotului va fi utilizatorul care răspunde corect la toate întrebările, iar în cazul în care există mai mulți câștigători ai jackpotului, acesta va fi împărțit în mod egal între aceștia.

Intrebarile sunt:

Australian Open: Cine va câștiga titlul masculin?
Australian Open: Cine va câștiga titlul feminin?
Australian Open: în ce rundă Roger Federer va fi eliminat?
Cea mai rapidă servire va fi sub sau peste 240,5 km / h?
Australian Open: Cine va progresa mai departe în turneu de la următorii trei jucători?
Australian Open: Câte tie-break-uri se vor juca în turneul masculin?

Participă gratuit și câștigă 250.000 RON!

Este foarte simplu. Acceseaza aceasta pagina, trebuie doar sa te loghezi pe contul tau Unibet si sa raspunzi la intrebari. La concurs poate participa orice utilizator Unibet, chiar daca nu are bani in cont sau pariuri recente efectuate!

Daca inca nu ai un cont la Unibet, deschide-ti acum unul: Click aici! Automat devii eligibil si pentru noul bonus de 300 lei oferit de Unibet tuturor noilor utilizatori!

 

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu