Backa Topola – FCSB: „Roș-albaștrii” au cotă 50 să câștige duelul din Liga Europa!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Backa Topola – FCSB se va disputa joi, 17 septembrie, incepand cu ora 22:00 în calificarile Ligii Europa! Confruntarea va avea loc pe Gradski stadion si va fi condusa de la centru de olandezul Dennis Higler.

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Backa Topola – FCSB. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta FCSB sa castige la cota 50. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria pe FCSB SA CASTIGE la COTĂ 50?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNRL: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Backa Topola – FCSB (17/09/2020.) si alege FCSB SA CASTIGE
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

FCSB sa castige COTA 50!

Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu