Bani de pariuri gratis in 2021 » 300 RON la prima depunere efectuată la Sportingbet! Profită ACUM!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Castiga bani gratis de pariuri in 2021! La Sportingbet ai acces la unul dintre cele mai atractive bonusuri de bun venit din Romania. Agentia iti ofera un BONUS  de 300 RON la prima depunere efectuata in contul de joc!

Cum accesez bonusul?
  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  2. Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  3. Bonusul va fi creditat imediat în funcţie de depunerea efectuată. Suma bonusului este creditată automat; nu este necesar să o solicitaţi manual.

Nimic mai simplu!

Deschide-ti cont!

Multe oferte atractive la Sportingbet

Brand stabil si de incredere, agentia Sportingbet iese din standarde si ofera jucatorilor promotii extrem de atractive. Aici evidentiem:

  • Lucky Box: Zilnic ai FREEBET-uri de 100 lei si rotiri CADOU!
  • Combo Mania: La fiecare combo pariat cu minim 40 RON, primești un FREEBET de până la 200 RON zilnic!

sportingbet

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu