Barcelona are cota 40 să castige la Dinamo Kiev!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Barcelona luptă pe terenul formatiei lui Mircea Lucescu, pentru victoria echivalentă cu accederea in optimile Ligii Campionilor, după disputarea a doar 4 runde din grupe.

Misiunea Barcelonei ar putea fi usurata de problemele de efectiv cu care Dinamo se confrunta. Mai exact, la fel ca si in meciul tur de pe ”Camp Nou” câștigat cu 2-1 de gazde, Lucescu ar putea fi constrans sa renunte la serviciile a 12 jucatori din lot, majoritatea dintre acestia infectati cu Covid.

Avem o șansă interesantă de a profita la pariuri, aceasta și în condițiile în care jocul de la Kiev se bucura de o atentie speciala din partea agentiilor. Astfel, toti noii clienti Betfair au posibilitate de a miza pe succesul Barcelonei  la o cota fantastica: 40.00! Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria la cota 40 pe victorie Barcelona, la Kiev?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNSF: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Dinamo Kiev – Barcelona (24/11/2020) si alege BARCELONA SĂ CÂȘTIGE!
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariază aici pe cota 40!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu